Kako kupiti

 e-cigarete shop

AKCIJA!! Besplatna poštarina na sve narudžbe veće od 250kn!!

Narudžba

Proizvode koje vidite u našem web shopu možete kupiti putem web shopa ili u našem prodajnom prostoru na adresi: Ruđera boškovića 16A ,Split. (preko puta robne kuće Prima 3, široko stubište koje vodi od KBC Križine u pothodnik).
Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe, e-mailom ,sms porukom ili telefonski. Kod prve kupovine putem elektronskog obrasca morate se registrirati.Pratite upute koje će vas voditi.Ubuduće će vam za kupovinu trebati samo Vaš nadimak i lozinka koje ste sami izabrali. Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog. Nakon toga paket ide u slanje.
Ako se ne želite registrirati kupnju možete napraviti i kao gost.U tome slučaju  prije slanja narudžbe morati ispuniti formular sa adresom i Vašim podacima.

Sva roba naručena radnim danom do 15.00 h i Subotom do 12:00 h se šalje istog dana,a ostala idući radni dan . Roba koja se šalje poštom se plaća pouzećem poštaru.
Ako Vas poštar ne zatekne na adresi ostavit će vam obavijest o pošiljci koju možete podići u Vašoj pošti u roku od 5 radnih dana.
Molimo kontrolirajte Vašu poštu da se ne bi dogodilo da se paket vrati pošiljatelju.

Plaćanje web shop

• Uplatom na naš račun
• Pouzećem (prilikom preuzimanja)
• PayPal

images

Za naručene proizvode uz cijenu naručenog plaćate i troškove  isporuke i poštarine koji su za cijelu Hrvatsku isti. Ukupna cijena naručenih proizvoda + poštarine će vam biti prikazana prije slanja narudžbe.
Cijena isporuke i poštarine za cijelu Hrvatsku je: 20 kn.
Za narudžbe veće od 250 kn ne plaćate 20 kn poštarine!
Kod plaćanja pouzećem  Hrvatska pošta naplaćuje 3,6% kn od ukupne cijene naručenog ili minimalno 9kn za slanje novca. (to nije vidljivo na našem računu, i to plaćate poštaru za slanje novca).
Ukoliko plaćate putem PayPal-a, u PayPal tečaju postoje sitna odstupanja u pretvaranju HRK u EUR.
Ako plaćate uplatom na naš račun molimo da nas kontaktirajte i da nam pošaljete potvrdu o plaćanju da bi ubrzali slanje paketa.

Cijene su istaknute u Hrvatskim kunama  a prilikom plaćanja sa PAYPAL se naplaćuje u Eurima.
U sve cijene je uračunat PDV 25%.

Obrt za trgovinu “Trista čuda”
Ruđera Boškovića 16A
21000 Split
MBO: 97321796
IBAN :HR5524840081106118295
RBA

Plaćanje u našem dućanu

• Gotovina
• Kartice

credit_cards

Garancije i reklamacije

Na sve start setove dajemo garanciju 2 mjeseca od dana kupnje,a za ostale proizvode vrijedi  jamstvo koje je odredio uvoznik ili distributer. Na baterije vrijedi garancija 1 mjesec a na zamjenske grijače i ostalu opremu garancija je DOA ( Neispravan kao novi proizvod pri kupnji) .U opisu svakog proizvoda je navedeno trajanje garancije. Ako imate problema sa proizvodima koje ne obuhvaća garancija a mislite da je to opravdano možete reklamirati i takve proizvode,mi ćemo pokušat riješiti Vaš problem. Proizvode za reklamaciju  možete poslati poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista i vaših kontakt podataka.
Pošiljke sa otkupnom vrijednosti ne primamo.
Kod kvara na e-cigareti ne trebate slati cijeli paket već samo dio koji se pokvario. Kvarove nastale zbog neodržavanja ili oštećenja jamstvo ne pokriva.

Rasprodana zaliha

Ako se dogodi da neke robe slučajno nema na zalihama pa je treba čekati kupac će biti na vrijeme obaviješten.

Uvjeti i odredbe

Narudžbom prihvaćate ove uvjete. Možete biti kupac samo ako ste punoljetna osoba (+ 18 god). U cijenu je uračunato 25% PDV-a . Cijene su izražene u HRK. Prilikom plaćanja sa PAYPAL se naplaćuje u Eurima.

Povrat i zamjena(web shop)

Ako imate reklamaciju na kupljeni proizvod, mi ćemo Vam pružiti punu podršku.

Robu koju nam iz nekog razloga trebate vratiti možete poslati bilo kojim adekvatnim načinom, ali nas prethodno kontaktirajte. Povrat ili zamjenu je moguće ostvariti u roku od 14 dana ukoliko je proizvod neoštećen i u orginalnoj ambalaži. U skladu sa člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača prihvaćamo odustajanje od narudžbe i u roku od 14 dana od dana isporuke odnosno preuzimanja. Uvjeti povrata robe vezani su uz članak 8. Zakon o zaštiti potrošača (NN br. 79/07, 125/07 79/09 i 89/09 – ispravak, 133/09)

Trošak i rizik povrata idu na račun kupca. Troškove dostave morate platiti unaprijed jer u protivnom nećemo preuzeti robu. Kako bismo Vam što više izašli u susret, Vašu neispravnu robu odmah zamjenjujemo za ispravnu, a u slučaju da dotičnog proizvoda nema na lageru, proizvod ćemo Vam dostaviti čim ponovo dođe!

Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile  mehanička oštećenja ili istrošenosti. Uvjeti reklamacije robe vezani su uz članak 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN br.79/07. 79/09 i 89/09 – ispravak, 133/09)

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07 , 79/09) obavještavamo vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-maila-a na info@300cuda.com ili pisanim putem na adresu Obrt za trgovinu “Trista čuda” Ruđera Boškovića 16A, 21000 Split.

Na prigovore ćemo odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Privatnost podataka

Obrt za trgovinu “Trista čuda” se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Maloljetne osobe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.
U našoj trgovini i u našem web shopu nije dopuštena prodaja mlađima od 18 god!

Obveza plaćanja

U zadnjem koraku kupnje preko našeg webshop-a, odnosno klikom na “DALJE” (POŠALJI NARUDŽBU) kupac izjavljuje da je svjestan da narudžba uključuje obvezu plaćanja (čl. 138, st. 36, NN 41/14 Zakona o zaštiti potrošača).

 

 

Morate imati najmanje 18 godina da posjetite ovaj Web shop!

Molimo potvrdite da imate 18 i više godina. Nakon ulaska molimo u donjem desnom kutu kliknite na "Politika privatnosti i Politika kolačića"